Post by radebochisti on Mar 8, 2022 16:17:49 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več ključev ▞▞▞
▞▞▞ Tank Warfare: PvP Blitz Game 2022 version ▞▞▞
Briljantna izkušnja dobra igra
Vredu je
Rad bi izbral tank, ki ga želim uporabiti v bitki... ne da bi moral najprej uporabiti manjši
Zelo zabavno, a če niste pripravljeni vsak dan odšteti denarja in preživeti čas za igro, na koncu ne boste zmagali.
Zabava komaj čaka, da igra e vsakič
Zaenkrat tako dobro
Lepa tank solo / pvp način tank igra gg developers gg
Vprašaj malega neumnega, ki ni prepričan
Sovražim to igro s slabo grafiko in slike zemljevidov so iz priljubljene igre, imenovane heroji svetovne vojne, in prav tako sovražim preklete kontrole, ne zapravljaj svojih podatkov v tej DARN GAME
Ja, ni slabo
tako tako
Pravkar sem začel igrati to igro in je v trenutku motila mojo igro. Vsakič, ko sem odprl totem, je vedno hroščil in poskusil sem vse, vendar se ni zgodilo nič, tvoja igra je izguba mojega časa
Po zadnji posodobitvi se igra ne zažene več!
Prosim popravite zamik!!!! Igra še naprej zmrzuje in te vrže iz bitke.
Hitra zabava
Predverje je tako slabo. Ne morem se niti dotakniti črnih škatel, kjer so tanki in druge stvari. In the soldier bar se vedno znova vrača, ko igram igro
Odlična igra. všeč mi je bilo
Zaenkrat je to dobra izkušnja
Ta igra mi ni všeč vsakič, ko se pridružim. Samodejno dobivam udarec ta igra je slaba in tako zamuja in vse tekme so tako težke, da res ne morem zmagati in porabim denar za to igro, da nadgradim svoj rezervoar, a ko sem prišel do tekma, pravkar sem razstrelil z drugimi tanki, samo maksimalno jo nadgradim, vendar je še vedno neuporabna, zato ne prenašajte te igre, ta igra vara
Pravkar sem začel igrati to igro, kot da je grafika petih bitk kul. Igranje se zdi enako kot vojni stroji. To igro sem igral 6 let. Mislim, da bi lahko užival tudi v tej
Tank Warfare: PvP Blitz Game কৌশল cikf
V redu je
Precej sladko je. Kar zadeva tank GameStop, ima ta dobro konkurenco in je zabavna.
Zaenkrat zelo dobra izkušnja
Zakaj bi delal tako, ko hočem igrati 10-krat, poskusi igrati znova in znova.....Ne vem, zakaj to počneš
Nenehno odlaganje in izguba predmetov. Zelo nesrečen. Še vedno ni popravljeno. Urejeno, videl sem vaš odgovor na moje pomisleke. Očitno pripravljen odgovor, ki ne rešuje VAŠIH težav. To sem prijavil na Discordu, vaš odgovor je zahteval moj vodnik, ki sem ga že poslal. Prosil si za video... Daj, kako naj posnamem totalni sesut igre. ŠTEVILO pritožb drugih igralcev. To je VAŠA stvar in odgovornost, navsezadnje vam plačujemo mi!
Gripy
Zabava za uro ali dve. Vendar se zelo ponavlja. Opazil sem, da nadgradnja mojih rezervoarjev ne vpliva. In ta stalna pojavna okna v meniju iger so absolutni pekel ne.
Obtičal sem v vadnici, ne morem pogledati nobenih smeri smh
Če želite nenehno zapravljati denar, da ostanete konkurenčni, je ta igra za vas
Všeč mi je
Denar nikoli ne spi.
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Kirakós játékok ybrl
Ni zame
Najboljša tankovska igra
Zaenkrat kar dobro.