Post by radebochisti on Mar 8, 2022 16:20:50 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Fish! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Fish! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai trikdo visus ▞▞▞
▞▞▞ Save The Fish! 2022 version ▞▞▞
Pašalinama po 10 min žaidimo, per daug kvailos reklamos
Tiesą sakant, tie galvosūkiai, kuriuos jie turi skelbimuose. Labai smagu spręsti!
Man be galo patinka šis žaidimas. Vienintelis trūkumas yra skelbimai. Norėčiau pereiti į skirtingus lygius, nežiūrėdamas tiek daug skelbimų. Išskyrus tai, tai puikus būdas praleisti laiką
Geri žaidimai, bet per daug reklamos..
Žaidimas yra įdomus ir gražus, todėl aš visada nuobodžiauju, aš žaidžiu šį žaidimą, kad išstumiu smegenis
Praeina laikas ir geras žaidimas pramogai ir smegenų testavimo žaidimui
Labai mėgstu programai skirti 5 žvaigždutes, nes ji tikrai puiki ir linksma... Man nuoširdžiai patiko žaidimas, bet jis darosi nuobodus, kai staiga vėl ir vėl kartojasi išsaugojimo stiliai... Prašom sugalvoti naujų stilių ... Ačiū
Rykliai yra būtini vandenynui. Prašau, pasirinkite kitą piktadarį.
Tikrai nusiminęs dėl reklamos kiekio tarp lygių. Jūs tikrai esate priversti žiūrėti bent 1 reklamą kas 30 sekundžių.
Išsaugoti žuvį yra labai gražus žaidimas
Patinka žaidimas, bet kam jam reikia skelbimų? Aš nesuprantu?
Save The Fish! Hlavolamy hge
Šis žaidimas yra nuostabus ir man jis labai patiko žaidime, kurio negalime nuobodžiauti, ir tai man labiausiai patinka, pilnas smagumo, man patiko 😊😊😊
gerai praleisti laiką 🥴
Man labai patinka šis žaidimas. Tai daro mūsų protą aštrų ir leidžia suprasti, kaip būtų galima valdyti skirtingus dalykus
Man patinka šis žaidimas, jis toks smagus
Ji vystosi nepakankamai greitai ir yra per daug reklamos.
Šis žaidimas yra geriausias, kurį radau iš daugelio „išsaugokite žuvį“ žaidimo... man jis labai patinka:)
Tai vienas iš tų žaidimų, kuriuos žaidi, kai tau tikrai nuobodu
Labai labai miela gema.. Man patinka šis žaidimas.. ❤️❤️❤️❤️❤️.. &.. Jums patinka šis žaidimas.. Atsisiųskite dabar..{JLDÏ}
Suteikus jam 2, jis pasiekė 233 lygį, tada po kiekvieno prakeikto lygio buvo pridėta ir lygiai kartojosi. IŠDIEGTA
Super žaidimas su daug skelbimų
tai puikus žaidimas, kai jums nuobodu ir norite žaisti ką nors tokio paprasto
Manau, kad tai tikrai mielas žaidimas ir man patinka jį žaisti!
My Bakery Empire: Cake & Bake Hry na hrdiny zcw
Per daug skelbimų! Skelbimai po kiekvieno žaidimo.. jei norite matyti tik skelbimus, įdiekite šį žaidimą.
Tai gerai, bet kelias į daugybę skelbimų.
Linksmas ir pilnas personažų
Lengva žaisti
Man tai patinka labiau nei fishdom. Man nepatinka kartojami galvosūkiai
Šis žaidimas yra labai įdomus ir sudėtingo lygio, bet man patinka šis žaidimas, iš tikrųjų jame yra daug skelbimų, kuriuos reikia patobulinti
Aš atsisiųsti šį žaidimą mano močiutė mobiliojo ir tai labai gražus ir įdomus 👌 žaidimas 👌👌👍😊
Tikras dėlionės žaidimas, kuris nėra „clickbait“, kaip tie kiti žaidimų skelbimai
Labai elementarūs piešiniai ir sprendimai, bet padariau tik kelis, tad pažaidę dar pažiūrėsim ar duosiu aukštesnius įvertinimus....
Ad-fest. Net negaliu žaisti nei vieno lygio, jei man į veidą neįkiša reklama.
Tiek daug priedų, toks nenaudingas žaidimas po kiekvieno lygio pasirodo reklama ir bandant ją uždaryti ekranas užtemsta
Save The Fish! Quebra-cabeça mtdb
Save The Fish! パズル gas
Paprastas žaidimas. Kiekviename skelbime gausite maždaug 3 lygius. Neblogas balansas, nes dauguma skelbimų yra trumpi
Corana virusas Laiko žvilgsnio laikas šiame žaidime yra mach laikas ir patinka šis žaidimas, ačiū
tai gerai, bet yra daug skelbimų..
gerai praleisti laiko dalis iš skelbimų išlaikyti iššokantį, kai baigiamas BS lygis
šiek tiek mažiau skelbimų trikdžių nei kai kurie kiti, bet vis tiek per daug
Išgelbėk žuvį 🐟 Tegul žuvis būna vandenyje 💦 Ne lavoje žuvis mirs, todėl išgelbėk žuvį arba jis mirs 😭 todėl būtinai išgelbėk žuvį šiame žaidime 😁
Žaidimas buvo geras, bet neatrodė, kad dėlionės būtų sudėtingos. Be to, kuo daugiau žaidimo lygių, tuo daugiau pridėta nuo 5 sek.
To pakanka, bet kiekvieną kartą, kai užpildote LVL, turite žiūrėti papildymus
Užstringa neatsidarydamas
Labai geras žaidimas, bet tas pats lygis suteikiamas daug kartų, tai labai blogai
Per daug skelbimų, kad galėtumėte mėgautis žaidimu. 5 sekundės žaidimo 30 sekundžių reklamai