Post by radebochisti on Mar 8, 2022 16:42:29 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Top War: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Top War: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab tõrgete võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Top War: Battle Game 2022 version ▞▞▞
Lõbus mäng, aga üldse mitte selline nagu reklaam, mida nägin
Uus font / teema ei meeldi üldse. Raske lugeda. Peavalu. Liiga palju erinevaid suurusi ja fonditüüpe. Peavalu. Isegi mitte järjekindel. Disaini põhitõed kasutaja jaoks on tuttav. PUUDUB ------ Uuendatud: lõpuks muudeti fonte paremini loetavateks. Tq. Teil on ikka veel vigu, mille puhul hooned mõnikord pärast ühendamist alles jäävad. Aga seda enam pole. Lihtsalt pilt, aga tühi maa. Samuti, miks ei või alliansi määra kingituste jaoks nuppu "avada kõik"? Valus ükshaaval klõpsata.
Nägin kuulutust ja mõtlesin, et proovin. Kuid mäng pole selle lähedalgi. Vale reklaam
Carrom Pool: Disc Game スポーツ bwnz
Täitsa hea mäng
Hea mäng, aga kaks probleemi. Esiteks, ruumipuudus, uue maa puhastamise raskused tõusevad naeruväärselt kiiresti. Kuid suurem probleem, milleks hooneid uuendada? Uute üksuste tegemine kestab absoluutselt igavesti. Kiirem oleks hoonete madalal hoidmine ja üksuste käsitsi liitmine. Kui saate garaaži, muutub see lihtsamaks. Kõrgema taseme üksuste ehitusaeg ei ole väga ebaühtlane ja pisut loll. Lõpetuseks esitage veidi teavet kolme erineva üksuse kohta. Kas see on tugev ja nõrk kolmnurk?
Mäng on hea, arendajad tegid kenasti tööd, kujundades P2W, mille peale tasub tegelikult oma raha kulutada. Kahetsen ainult seda, et ma ei saa pilte oma seadmest mängu saata. On aegu, mil see on veidi igav ja seega on tõesti tore, kui saame meeme siia-sinna saata. Saate selle lisada Supreme’i püsikaardile
Mängu põhirõhk on teie käest võimalikult palju raha välja tõmmata. Arendajad ei sobita teie serverit teiste serveritega pidevalt tahtlikult. Suure sündmusega on igavesed maad kõige hullemad. Lugege lihtsalt paar arvustust, et näha, kui vähe nad hoolivad oma mängijatest, kes ei kuluta nädalas 1000+ dollarit
Top War: Battle Game Strateginiai bqgv
Hüvasti on kirjutatud BYE, not buy. Ainus viis tõeliselt edasi jõudmiseks ja mängus konkurendiks olemiseks on kulutada ka palju raha pakkidele ja versiooniuuendustele. Kas see on tahtlik külvata seeme raha kulutamiseks ja hüvasti jättes ostmiseks?
Muudetud 1-ks ⭐. Alustasin mängu käivitamise alguses, nüüd on asi rahamängus. Kui maksate, siis saate ellu jääda ainult teie, see on tõesti halb valik, kaotasime maksimaalselt oma sõpru, kes kulutasid tohutult, kuna mitteaktiivsed mängijad lahkusid sagedamini........ olen s646-s, vaata selle serveri ajalugu, siis saate teada.... Miks 1 tärn.......
See on tasuline võitmise mäng, mis maksab palju raha. Hoiduge selle eest, millel mängu sees klõpsate, vastasel juhul võidakse mängusisese valuuta automaatne tehing ilma kinnituseta ammendada.
Mõnikord on serverireegleid, mida peate järgima, nii et alati pole kõik sõda. Siis eikusagilt rikuvad tipptasemel mängijad neid reegleid, kuid neid ei karistata, sest nad on kulutanud kõige rohkem raha. See tundub lõbus ja te ei pea maksma, kuid nagu päriselus, põhineb teie väärtus mängijana sellel, kui palju kulutate. Kas kulutage rohkem, kui ükski mäng on väärt, või lihvige seda, lõbutsege ja lootke kaotada.
Hästi tehtud animatsioon. Võin öelda, et nad on selle mänguga palju tööd teinud. Liiga palju tööd. Jah, see on halb. Hallata on nii palju erinevaid ressursse. Alamlehtede arv on tohutu. Päevalehtede kogumiseks peaksite kulutama 20 minutit klõpsamisele. Sa tabasid üsna kiiresti palgamüüri. Selles mängus pole tõelisi oskusi. See on lihtsalt mõttetu klõpsimine. Suurepärane ADD-ga inimestele nagu mina, kuid pärast mõnda aega tankide ja reaktiivlennukite kombineerimist muutub see marjaks ära.
Nii palju raha ja draamat ka.. ei ole tasakaalus f2p ja p2w.. sul on palju raha, mille võidad, peaaegu pool mängijast serveris on pensionil ..
Installisin rakenduse ja kui selle avasin, oli seal juba täiustatud konto, ei mingit õpetust ega midagi, aga ma pole seda mängu kunagi varem mänginud. Ehkki see näeb kena välja, on ainult kaks tärni. Edit: näib, et sain Ghedd0 konto. (Lvl 42) Ka uuesti installimine ei aidanud.
Ma nägin seda kuulutuses ja see on täiesti erinev. Kummalised masinad ja värki. Kontseptsioonist väljas, mida nad esiteks näitasid.
Vähesed suured kulutajad kontrollivad mängu täielikult... VIP privileegide ja tasuliste skinide ja varustusega on võimatu võistelda isegi korraliku kulueelarvega. Uusi kangelasi ei saa uuendada tavaliste ja varem ostetud kaupadega, tuleb osta uusi esemeid.
Šokeeriv sündmus Halloweeni puhul. Kulutas umbes 40 €, et proovida marssi ja loodetavasti nahka saada. Olin marsist 2 punkti kaugusel, aga arvasin, et see maksab veel 40e. Nahka oli võimatu saavutada ilma vähemalt 200 kulutamata ja see ei olnud isegi seda väärt. Seadsin ülempiiriks 40, kuid lõpuks sain ainult põhjaliku välimuse. Ei kuluta enam ühelegi üritusele raha.
Mängu võitmiseks makske, palju passiivseid mängijaid, ebaõiglane mehhanism serveri ja serveri vahel. VIT-i on raske hankida, välja arvatud juhul, kui selle eest maksate
Väga sõltuvust tekitav ja meelelahutuslik kogemus.
Mäng on suurepärane, kuid see provotseerib kasutajat väga sageli mängus päris raha kulutama, mis sarnaneb lisaõigustega ja avaldab negatiivset mõju neile, kes mängivad tasuta...
Pfff
See oli hea mäng, kuni soodustuspuu ümber töötati. Nüüd olen nõrgem kui varem. Olin 5☆ mängija ja mind on vähendatud 3☆ peale. Kõik eelmisel prek-puul kasutatud tagastati, kuid uus puu nõuab rohkem, et jõuda samale tasemele, kus olin. Mis ajast sai inflatsioon tagasiulatuvaks. Tunnen, et minult on röövitud kulutatud raha ja aasta, mille olen mängu pannud. Ma ei kuluta sellele mängule enam raha, et end teelt ära visata.
Aga mäng aga nende oli teine server rikkale või tavalisele mängijale
ÄRGE MÄNGIGE SEDA MÄNGU. Halvasti loodud, olematu tugimeeskond. Nad hoolivad ainult uutest kasumipakkidest, mitte mängu täiustamisest. Ma arvan, et 90%+ inimestest, kes selle mängu installivad, lõpetavad selle esimese kuu jooksul. P2W mäng, kus suurimad rahamängijad hävitavad nõrgad. Null taktikat / strateegiat selles mängus, see kõik sõltub sellest, kes on kulutanud rohkem raha iga nädal uute must have kangelastega ja uute baasnahkadega, millele on lisatud oste nende täiendamiseks. See on Top sõja ja liiga kallite pakkide täielik ahnus.
Ma hakkan siin igatsema mõnda oma seltsimeest, aga ma ütlen teile, et kuigi inimesed tunduvad sõbralikud, võivad nad olla mürgised, see on kõik. . Selles sõjamängus on sisu, mis on suletud gildide taha, mis on hea, kuid kui te ei saa gildi jääda või kui milleski osaleb rohkem kui üks inimene, olete pooleldi segane.
See on mängu mängimise eest täielikult tasuline.
Mäng on hea ja asi selles on tõesti positiivne
5 tärni lihtsalt...kuid algtasemetel on mängu võidu eest tasu tegelikult väga mõistlik. Siiski arvan, et peaksite kaaluma tasemepõhiseid väärtuspakette ja ma tean, et kõik nõustuksid. 20. pakk 20. tasemel on inimesele umbes 100 korda suurem kui sama pakk 50. tasemel (liialdatult), kuid saate aru, mida ma tahan. Mõnikord mõtlen, kui kaua üks mobiilimäng kestaks, kui ettevõtted ei mängiks seda kiire rikastumise skeemina. Konsooli jaoks mängu ostmine ... palju odavam
See mäng ei sarnane reklaamidele. Siiski, mulle meeldib mäng! Kindlasti soovitan seda mängu kõigile. Tahaksin lihtsalt märkida, et olen mänginud peaaegu aasta ja mul on ainult 200 oranži universaalset kildu, võrreldes minu 800 lilla universaalse killuga. Mul ei ole lubatud raha kulutada, seega oleks parem, kui võimalus saada tasuta oranže universaalkilde oleks suurem. Siis annaksin sellele mängule 5 tärni!
Uue värskenduse preemiat ei saa lunastada
Mängimise eest tuleb kindlasti maksta! Mäng oli väga lõbus, kuni jõudsin 55. tasemele. Nüüd võtab kõik, mida teen, igaviku ja peaaegu võimatu ilma maksmata tasemele tõusta. See, mis kullakangelastega on tõesti nõme, peate nende taseme tõstmiseks päris palju maksma, vastasel juhul ei jõua te kuhugi ja asjade eest maksmine on ülehinnatud ega ole seda üldse väärt. Kui seda poleks, oleks mäng äge.
Laadisin selle mängu alla, kuna nägin reklaami ja olin pettunud. See mäng erineb reklaamist. Põhimõtteliselt on tegemist strateegia-sõjamänguga, kus madalama tasemega vägesid ja hooneid kokku liites saad juurde kõrgemaid vägesid ja hooneid. Kui liitute liiduga, saate teisi rünnata. Heade esemete saamiseks ründage sõjahaamereid. Kahjuks pole selgeid juhiseid selle kohta, mida teha, nii et peate küsima või lihtsalt katse-eksituse meetodil. Liituge kindlasti hea liiduga. Polegi nii hull, aga pärast nädalast mängimist otsustasin selle desinstallida.
Millist põnevat mängu ma mänginud olen.
See on lõbus mäng, kuid selle kõige võitmise eest tasub hullult maksta, ja kui te ei maksa, ei tee te kellelegi kahju. 1 pole seda väärt, kui te pole kulutaja💯
Korralik mäng, ärge oodake mängimist, nagu reklaamitakse. Iga reklaam, mida olen selle mängimise algusest peale näinud, ei sarnane päris mängule. Ma ei saa aru, miks nad seda teevad. Hea külg on see, et olen enamasti f2p ja ma ei tunne end tohutult üle jõu käivana, peamiselt seetõttu, et saate liituda tugevate p2p-mängijatega. Teeb selle kõigile lõbusaks. Värskendus: see on sõna otseses mõttes masendav, kui sageli näen reklaame, mis pole MIDAGI nagu tegelik mäng – see muutub veelgi tavalisemaks. See on idiootsus.
Midagi pole nagu reklaamid, loll, buumirand on parem, ärge saage aru, see on loll.
Sa ei saa selles mängus midagi, kui ei kuluta. Enamik mängu parimaid esemeid pole isegi saadaval, kui te ei kuluta palju raha. 200,00 $ baasnahad. Lihtsalt vau.
Mängu käik pole MIDAGI nagu reklaamid, kaadrisagedus on madal ja aeglane. Mitu tõrget kohe pärast allalaadimist. Äärmiselt tasuv, et võita. EI SOOVITAKS!